top of page
trainingsschema voor spieropbouw

Nooit meer doelloos ronddwalen in de gym 

een trainingsschema op maat

Eindig je steeds weer op die loopband? Of train je al heel lang, maar zie je nog steeds geen resultaat?

Wij helpen je met een trainingsschema op maat. 100% online of deels 1 op 1.

wij zijn genoemd in 

Betrouwbare en betrokken personal trainers in
Amsterdam met 10 jaar ervaring

trainingsschema voor vrouwen

Welke oefeningen en hoe vaak? Wij geven duidelijkheid

WIj bieden we duidelijkheid over hoe vaak je moet trainen en welke oefeningen het beste bij jouw doelen passen. Krijg een trainingsschema op maakt met verhelderende video-instructies.

 

Onze 10 jaar ervaring binnen het vakgebied fitness helpen je bij het ontwerpen van een op maat gemaakt trainingsplan dat perfect is afgestemd op jouw behoeften, zodat je effectief en efficiënt kunt trainen.

Hoe werkt het?

1 / Intake en beweegassessment

Nieuwe leden beginnen met een intakegesprek en uitgebreide beweegscreening. Dit kan in onze trainingsstudio in Amsterdam of 100% online

Als je een online traject kiest, zullen we aan de hand van 3 ingezonden video's evalueren welke spiergroepen compenseren, of er mobiliteitsproblemen zijn en welke spieren in slechte conditie verkeren. Op basis hiervan ontwerpen we jouw trainingsprogramma.

2 / Ontvang jouw trainingsschema  - 100% op maat

Op basis van de verzamelde informatie zullen we een 100% op maat gemaakt trainingsprogramma ontwerpen. Na betaling ontvang je een intakeformulier en video-instructies voor het assessment. Wij hebben 3-5 werkdagen nodig om jouw programma te ontwerpen. Jouw trainingsschema’s ontvang je makkelijk via jouw persoonlijke online map die in handen is van jouw personal trainer.

3 / Zo ziet jouw trainingsschema eruit

  • Elke week is anders, met verschillende herhalingen, gewichten, sets en tempo's, om ervoor te zorgen dat je altijd je grenzen verlegt voor optimale progressie.

  • Gesplitst Schema: Kies tussen 3-5 trainingsdagen per week, afhankelijk van je startniveau en voorkeuren

  • Focus op Specifieke Spiergroepen: We richten ons op de gebieden die de meeste aandacht nodig hebben voor maximale resultaten.

  • Mobiliteit: Vergroot je flexibiliteit en verbeter het meeste uit je oefeningen te halen met voorafgaande gerichte mobiliteitsoefeningen.

  • Cardio: Beweeg meer, verbeter je uithoudingsvermogen en verbrand extra calorieën met een speciaal ontworpen cardio-programma.

4 / Online coaching

Ontvang professionele begeleiding en ondersteuning op afstand met onze online coaching. Neem maandag-zondag gemakkelijk contact met ons op via e-mail of WhatsApp

trainingsschema voor spieren aankomen

Geen tijdverspilling

in de sportschool

Stop met eindeloos rondjes lopen in de sportschool.

 

Wij delen jouw trainingsplannen zó in, zodat je maximale resultaten kunt behalen in minimale tijd. Onze doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat elke minuut die je in de sportschool doorbrengt, effectief wordt benut, waardoor je sneller vooruitgang boekt richting je fitnessdoelen.

J.Paperman - Amsterdam

Ik train nu al twee jaar met Niels en ik zou hem van harte aanbevelen. Niels zorgt ervoor dat de trainingen uitdagend en interessant blijven met gevarieerde programma's die van sessie tot sessie veranderen. Hij past de trainingen ook graag aan op specifieke verzoeken. Sinds ik met hem werk, zie ik een gestage verbetering in mijn kracht en vind ik de training een perfecte aanvulling op mijn yogaregime.

Wij ontwerpen jouw trainingsschema’s op maat

Alle plannen
zijn inclusief:

(online) intake en beweegscreening

(online) 24/7 coaching op maat

splitschema voor 2,3,4 of 5-dagen

instructievideo's

mobiliteit-adviezen op maat

cardio-adviezen op maat

bottom of page