top of page

Annulerings- en restitutiebeleid

Bij Body Masters streven we ernaar om uitzonderlijke persoonlijke trainingsdiensten te bieden die zijn afgestemd op uw fitnessdoelen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we begrijpen dat plannen soms veranderen. Hieronder vindt u ons uitgebreide restitutiebeleid om transparantie en klanttevredenheid te waarborgen.

Annulerings- en restitutiebeleid

 1. Annuleringen van losse sessies:

  • Opzegtermijn: Annuleringen moeten minimaal 24 uur voor de geplande sessie worden gedaan. Bij het te laat annuleren wordt de trainingssessie of consult in rekening gebracht. 

  • Restitutie: Als u binnen de opzegtermijn annuleert, ontvangt u een volledige restitutie. Annuleringen die minder dan 24 uur van tevoren worden gedaan, zijn niet-restitueerbaar.

 2. Annuleringen van pakketten:

  • Opzegtermijn: U kunt uw trainingspakket binnen 14 dagen na aankoop annuleren.

  • Restitutie: Als u binnen de opzegtermijn annuleert, ontvangt u een volledige restitutie voor ongebruikte sessies. Gebruikte sessies worden in rekening gebracht tegen het standaard tarief voor een enkele sessie.

  • Geen restitutie: Na 14 dagen na aankoop worden er geen restituties meer gegeven. U kunt echter resterende sessies binnen het pakket opnieuw inplannen.

Hoe vraag ik een restitutie aan?

Om een restitutie aan te vragen, volgt u deze stappen:

 1. Neem contact met ons op: Stuur een e-mail naar admin@bodymasters.nl of bel ons op +31612453050 met uw annuleringsverzoek en reden.

 2. Geef details: Vermeld uw naam, contactgegevens en de details van uw aankoop of boeking.

 3. Verwerking van restituties: Zodra we uw verzoek hebben ontvangen, verwerken we het binnen 7 werkdagen. Restituties worden teruggestort naar de oorspronkelijke betaalmethoden.

Uitzonderingen

 • Medische noodgevallen: Als u uw training niet kunt voortzetten vanwege een medische noodsituatie, zullen we met u samenwerken om een gedeeltelijke restitutie of krediet voor toekomstige sessies te verstrekken.

Niet-restitueerbare artikelen

 • Speciale promoties: Sessie- of pakketaankopen onder speciale promoties of kortingen zijn niet-restitueerbaar.

Contactgegevens

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons restitutiebeleid, neem dan gerust contact met ons op:

Wij waarderen uw vertrouwen en zijn toegewijd aan het bieden van een positieve ervaring. Bedankt dat u voor Body Masters kiest voor uw fitnessreis!

bottom of page