top of page
angela en niels personal trainers amsterdam

Maak kennis met jouw personal trainers

personal training in amsterdam

Wij zijn Angela en Niels: twee gepassioneerde coaches die al bijna 10 jaar samenwerken. Wij vullen elkaar perfect aan, zodat jij de best mogelijke begeleiding krijgt.

wij zijn genoemd in 

coach amsterdam vogue
coach amsterdam beau monde
coach amsterdam women's health
coach amsterdam linda

Betrouwbare en betrokken personal trainers in
Amsterdam met 10 jaar ervaring

angela oosterling en niels duinmaijer

Inspirenend en motiverend als "power couple"

Weinig mensen weten dat wij een getrouwd koppel zijn. Wij ontmoetten elkaar jaren geleden als stagiaires in een sportschool in Amsterdam. Onze passie voor gezondheid heeft ons bij elkaar gebracht.

 

Zowel onze lichamen als onze drie ondernemingen hebben we vanaf nul opgebouwd, altijd met veel passie, wederzijdse steun en doorzettingsvermogen. We delen graag onze ervaring en kennis. Bij ons krijg je niet alleen begeleiding, maar ook motivatie en steun van een team dat écht achter je persoonlijke groei staat en zelf alle moeilijkheden heeft doorstaan.

Dit koppel is professioneel, toegewijd en deskundig.

6 leuke feitjes over ons

1 / Aankomen én afvallen

Jaren geleden was Niels mager met weinig spiermassa. Angela daarentegen had haar hele jong-volwassen leven overgewicht en een ongezonde leefstijl.

2 / Samen drie ondernemingen

Body Masters, SUPPLEAM® en Training Boutique maken allemaal deel uit van ons bedrijfsportfolio.

3 / Uit het leger

Niels heeft gediend in de Luchtmobiele Brigade, waar hij de waarde van discipline en rust ontdekte, elementen die nu de basis vormen van zijn benadering.

4/ Tien jaren in hospitality én kustacademie

Angela, een ware foodie met een passie voor fine dining en gastvrijheid, altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit ervaringen. Met een achtergrond in de kunstacademie heeft ze een creatieve geest met oog voor detail en denkt ze in oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. Leuk weetje: Angela heeft deze hele website zelf gemaakt! Ook leuk, als influencer op Instagram creëert  ze content rondom fine dining ervaringen, maar ook gezonde recepten.

5 / Niels kon niet koken

Zijn eerste maaltijd voor Angela was volkorenpasta zonder saus.

Vele jaren later en geïnspireerd door de Peruaanse keuken kan hij nu rijst en zijn eigen verdraaide versie van Peruaanse “lomo saltado” maken.

6 / Angela, een ras- Amsterdamse met Peruaanse roots

Angela is een echte Amsterdamse. Ze heeft een Amsterdamse vader, geboren en getogen op de Wallen. Haar wijlen moeder was Peruaanse, tot op het bot temperamentvol.

Angela Oosterling

Over Angela Oosterling

  • Instagram

BSc Sportdiëtetist, NSCA-personal trainer , ISAK-antropometrist

Angela is een zeer ervaren en zorgzame coach met een duidelijke missie: zo veel mogelijk (met name) vrouwen helpen bouwen naar een zelfverzekerd een sterker lichaam én mindset. 

 

Haar transformerende coaching-technieken motiveren mensen vaak om zichzelf volledig opnieuw uit te vinden en leiden zo tot fundamentele leefstijl-transformaties.  Altijd met een no-nonsense, wetenschappelijk onderbouwde aanpak voor blijvende resultaten. "Hoe behandel jij je lichaam en waarom?"

*

lichaamssamenstelling optimaliseren vrouwen

vetmassa afvallen, spieren opbouwen

*

voeding en diëten

ook vegan, PDS en verstoord eetgedrag

*

lage rug complicaties

ook bij chronische rugpijn, hernia, spit (lumbago), ischias

Niels Duimaijer

Over Niels Duinmaijer

  • Instagram

NASM en FMS personal trainer, CIOS-bewegingsagoog

Niels heeft het fundament voor zijn aanpak ontwikkeld tijdens zijn diensttijd in het leger. Hij gebruikt een zeer kalme, maar gedisciplineerde benadering om je door uitdagende trainingssessies te leiden.

 

Niels benadrukt het belang van mobiliteit en functionele bewegingen. Hij krijgt vaak doorverwijzingen van chiropractoren en fysiotherapeuten.

Niels heeft sterke banden met zijn cliënten en voelt een diepe verantwoordelijkheid voor hun welzijn. 

*

lichaamssamenstelling optimaliseren manne

spieren opbouwen, gewicht aankomen, vetmassa afvallen

*

houdingscorrecties en mobiliteit

ook bij chronische rugpijn, kniepijn en nekpijn

*

trainen bij ziekte & stress

ook bij extreme werk- en emotionele stress

van Santiago - Amsterdam

“Life changing! Echt! Ik ging naar Body Masters in de hoop ‘slechts’ een trainingsplan te krijgen en wat ik kreeg was een hele nieuwe wereld van kennis en een breder perspectief van Angela.

 

Ze heeft mijn leven absoluut veranderd door mij begeleiding, vertrouwen en kracht te geven in mijn nieuwe, gezonde leven! Ik ben hun voor altijd dankbaar. Ik raad ze ten zeerste aan!

Het zijn game changers!”

bottom of page